søndag den 8. januar 2012

Erica og Helleborus

...det lyder næsten som et par veninder ;-)

Og de passer da også godt sammen, som de står der i surbundsbedet.


I forgrunden står en vårlyng, Erica. Den er lidt bleg endnu, den plejer at være mere lilla i farven.
Bagved står den største af mine Helleborus. Den passer rigtig fint i farven til lyngen i forgrunden - og i øvrigt til den Azalea som ses til venstre, samt til den Rhododendron som står til højre i billedet. Foran bøgehækken, som man kan se allerbagerst, ses stammen af en Magnolia, som endnu kun har haft enkelte blomster hvert forår.

Sådan så planterne ud midt på ugen.
I eftermiddags, da jeg kom hjem fra arbejde og havde drukket en kop kaffe med mælk sammen med familien, tog jeg lommelygten med ud for at kikke efter Eranthis. Der var ingen at se endnu (jeg håber ikke, hønsene har skrabet dem væk!) Til gengæld kunne jeg glæde mig over at Helleborus er vokset flere centimeter siden disse billeder blev taget.

5 kommentarer:

 1. De ser fine ud sammen, og dejligt du også formår at skabe fine farvesammensætninger af blomster her i vinterperioden :-))
  Det er jo det der er kunsten, at have noget i haven der er værd at se på hele året.

  SvarSlet
 2. Hej Line
  Det ser rigtig godt ud et fint bed. Dine Helleborus er nået langt, mine står med store knopper, men blomstrer ikke endnu.

  SvarSlet
 3. Sikke dejlige farver, de to veninder har. De passer rigtigt godt sammen og det er jo luksus med de farver hér i januar :-)

  SvarSlet
 4. Smukke billeder.
  Jeg har også kigget efter Eranthis, men der er endnu ingen at se. Jeg blev ellers foræret en bakke med Eranthis sidste år, men måske kan de slet ikke gro her.

  SvarSlet
 5. ....og hvilke søde veninder ;0) Din Helleborus er da fantastisk stor og flot allerede - smukt :0)

  Dorthe

  SvarSlet

Tak for dine ord

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...