søndag den 18. marts 2012

Projekt Bede-og-stier-i-stedet-for-plæne #5

Jeg har talt mig frem til, at dette må blive det 5. indlæg om vores "Projekt Bede-og-stier-i-stedet-for-plæne". Det bliver vist en lang føljeton, men mon ikke den ender godt ;o)

I år fik vi jorden gjort klar (KLAR!) til at plante i. Jeg glæder mig helt vildt til at få plantet mine drømme...
Jeg ved, at mange af jer kan sætte jer ind i hvilke drømme, billederne som dem nedenfor gemmer på...


Her ser man tydeligt, hvor bedene skal være - der er lagt et godt lag velomsat, økologisk komøg. Den lysere jord er stien. Den skal udjævnes, stampes, der skal lægges en form for kraftig fiberdug på, og så skal der grus på.


Til venstre er det fræsede bed, til højre er stien, og ved terrassen og hen forbi driverhuset har Dennis ikke fræset endnu.


Man kan jo slet ikke få nok af at kikke på al den dejlige jord...


...så her er lige et nærbillede :-)

Som man måske kan fornemme på nogle af billederne her, og fra de andre indlæg om "Projekt Bede-og-stier-i-stedet-for-plæne", ligger denne del af haven tæt på vores meget store bøgetræer. Vi har grubbet jorden, derefter fræset, så spredt møg ud, og fræset igen til sidst. Så nu er vi klar til at dele og flytte etablerede stauder, plante alle de stauder og træer, som står i potter (og har gjort det længe), placere stedsegrønne, flytte vintergækker, plante hæk... Jeg kan næsten ikke vente!

8 kommentarer:

 1. Jeg kan sagtens sætte mig ind i alle de drømme du må ha´ for dette jordstykke. Det er så dejligt at Planlægge og etablere nyt :-))

  I er nået rigtig langt med det grove arbejde, og jeg kan se og læse, at i virkelig gør et godt stykke forarbejde, så planterne får de bedste startbetingelser :-))
  Det skal nok blive rigtig godt, og nu kommer alt det sjove så med at få plantet. Rigtig god arbejdslyst :-)

  SvarSlet
 2. .......bar jord giver luft til drømmene og jeg har ingen problemr over hovedet med at at sætte mig ind i dine. Det bliver simpelthen bare så godt og jeg kan så godt forstå det kribler i fingrene efter at komem igang med at plante så det hele for alvor kan tage form :0)

  Knus og rigtig god arbejdslyst :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 3. Det er et kæmpestort arbejde I allerede har lavet, og det skal nok blive godt. Jeg håber alle dine drømme går i opfyldelse, og glæder mig til at se mere til "projektet" :)

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå du næsten ikke kan vente. Det bliver spændende at følge projektet og se billeder med blomster senere.

  SvarSlet
 5. Spændende at se dine billeder i løbet af sommeren.

  SvarSlet
 6. Ja nu skal du rigtig til at plante, det mest spændende af det hele. Glæder mig til at se resultatet :o)
  God fornøjelse

  SvarSlet
 7. Sikke drømme og hvor er I heldige, at I har muligheden for at føre dem ud i livet. Det skal nok blive skønt.
  Der må bestemt kunne blive til mere end 5 indlæg om så stort et projekt.
  VH Nina

  SvarSlet
 8. 5 indlæg er ikke et for meget :-)
  Og så alt den lækre jord. Jeg kan godt forstå at du drømmer, og jeg glæder mig til at se og høre hvad I finder på at plante hvor.
  Og bare rolig, vi kan sagtens se det for os, fyldt med skønne planter :-)

  SvarSlet

Tak for dine ord

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...