mandag den 16. juli 2012

Den gule have

Der er gule blomster i den gule have...
Der er endnu megen bar jord, men i løbet af det næste års tid skal jorden nok blive dækket (og ikke af ukrudt!). Jeg glæder mig dagligt over at vi kastede os ud i det store projekt med at omdanne plænen til stier og bede!!

8 kommentarer:

 1. Der var den jo. :O) Stor Tusindstråle!!
  Jeg har den 2 steder i haven - og de er monster store!
  Blomsterne er helt fantastiske at plukke og står meget længe i vaserne!

  SvarSlet
 2. Hej Line,
  Jeres have udvikler sig meget smukt.
  Det gule bed stråler jo allerede.
  Glæder mig til at følge den videre færd.

  SvarSlet
 3. Det ser så skønt ud Line :-)
  Du må snart holde åben have, så det kan ses i virkeligheden.

  Jeg havde en masse tusindstråler med herud i potter, men de klarede ikke vinteren. Skønne planter, som kan blive mega store. Jeg er helt vild med deres store blade, som dækker jorden så godt, at ukrudt ikke får en chance.

  SvarSlet
 4. Skønne bede i har fået lavet. Selv om gul ikke lige er min farve, må jeg da indrømme at det lyser super flot, det tegner godt ;o)

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med lærkesporen og har efterhånden rigtig mange af dem. Den er så flittig til at så sig selv, så den har du sikkert snart mange flere af.
  Også stor tusindstråle er flittig til at så sig. Derfor er jeg flittig med saksen, da jeg har rigeligt at de store, men smukke blomster. Blomsterne er i øvrigt rigtig attraktive for bierne.
  Glæder mig til at se, hvad du mere har sat af gule blomster i bedene. Og så tegner det rigtig godt med bedene og grusstierne :-)

  SvarSlet
 6. Det ser fint ud i din gule have, gul lærkespore den er sød. Jeg har den hvide. Jeg har også tusindstråle, men kun den lille, den er ikke så dekorativ, som den stor, synes jeg.

  SvarSlet
 7. Ja vi havemennesker glæder os altid til næste år, hvor det hele bliver ´mere lækkert´. Men det er allerede helt tydeligt, hvorfor du er glad for, at I gik i gang med projektet. Det ser godt ud.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det godt ud.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god søndag.

  SvarSlet

Tak for dine ord

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...