onsdag den 30. maj 2012

Det store projekt er færdigt!

For 6 mdr. siden så en del af vores have sådan ud:


Set fra vest

Set fra øst
Vi besluttede os for at starte "Projekt Bede-og-stier-i-stedet-for-plæne" (søg evt. på denne etiket i bloggens venstre side), for haven var mildest talt kedelig i denne del. Græsplæne, terrasse, driverhus og flagstang (og en Gunnera som blev flyttet ned til søen).

Planen var denne:


Så gjorde Dennis et meget effektivt stykke arbejde med traktoren, og det så sådan ud:

Set fra vest
Jorden blev bearbejdet og gødet:

Set fra vest

Set fra øst
Der blev plantet lidt hist og her:

Set fra vest
Det blev grønnere, og kønnere...

Set fra øst
Stien blev stampet fast


Set fra vest
- og nu er vi færdige!

Set fra vest


Set fra øst

Behøver jeg at sige, at jeg er meget tilfreds med resultatet! Jeg er overmåde stolt over, og glad for, min dygtige, arbejdsomme mand!
Der skal selvfølgelig luges en del i sommer, og plantes endnu mere og tættere til efteråret, men nu tager vi liiiige en slapper :-)

11 kommentarer:

 1. Hold da helt op for en forvandling, det ser supergodt ud, det bliver helt fantastisk når det gror til, jeg kan godt forstå du er stolt af din arbejdssomme mand ;o) tillykke med parken

  SvarSlet
 2. Skønt, der er sket en stor udvikling til det bedre. Det ser rigtig godt ud. Godt vi har nogle arbejdsomme mænd, ellers var det ikke nemt :o)

  SvarSlet
 3. Det har været et ordentligt projekt - men flot er det blevet!

  SvarSlet
 4. Tak skal du have, hvor har i knoklet ;-)
  Det sr super flot ud :-)))

  SvarSlet
 5. Hvor er det flot! Kan godt forstå i er stolte af jeres arbejde, det bliver da helt klart en velfortjent pause sommeren over for jer. Kan især godt li´ det er tegnet op mod driverhuset og flagstangen, det giver en rigtig god effekt. Kan allerede forestille mig det, når vi næste sommer kan se billeder hvor stierne træder mere frem mod de (forhåbentligt) grønne og blomstrene bede.
  Super arbejde
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig godt ud, det i har fået lavet :-))

  Det er en helt anden have nu, hvor der er kommet en masse planter i kan nyde fremfor "bare" en stor plæne. Det virker så indbydende og hyggelig, og er allerede nu ved at få sin egen charme :-))

  Børnene kommer da også til at elske at gå på opdagelse på stierne :-))

  SvarSlet
 7. Tak for et rigtigt spændende indslag. Det er velnok velfortjent lige at tage et lille hvil. Og hvor er det blevet smagfuldt! Det virker kultiveret og naturligt på samme tid! Tillykke med det til jer begge!

  SvarSlet
 8. Vi plejer at være vilde med "før" og "efter" billeder og det har du da serveret i stor stil, skal jeg lige love for. Det ser super godt ud og sikke en forvandling til haven. I har godt nok meget plads at boltre jer på. Tillykke med den nye have.

  Ulla

  SvarSlet
 9. Hvor er det blevet super flot, sikke en forskel fra før af.

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 10. Super projekt!!
  I fortjener en slapper med tid til at nyde :-)

  SvarSlet
 11. Jeg kan godt forstå at du er tilfreds - det er en fantastisk forvandling. Imponerende at I har nået så langt på 6 mdr :-)

  SvarSlet

Tak for dine ord

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...