onsdag den 9. januar 2013

Frø fra Camilla Plum

 
I dag kom et lille brev.
Det var længe ventet, for jeg bestilte mellem jul og nytår - vel vidende at det er højsæson, og at frøene ikke ville komme frem med det samme. Det er også helt ok. Jeg skal ikke bruge frøene endnu, men ville sikre mig flere varianter af artiskok-frø. Sidste år var der kun få slags at vælge imellem da jeg (for sent) havde sat mig for at bestille fra Fuglebjerggaard.
Ergo har jeg bestilt - og modtaget - frø. Mange frø, sikkert også for mange. Men hvor er det svært at begrænse sig!
Jeg bestilte fire sorter artiskokker: Violetto di Chiogghia, Vert de Laon, Green Globe og Imperial Star. Du kan læse mere om de forskellige sorter ved at klikke her. Artiskokfrø skal sås inde i februar - og der er endnu ikke udsolgt, jeg har tjekket :-)

 

Derudover bestilte jeg to sorter tomater (Amazon Chokolate og Powers Heirloom), appelsintagetes, en peber (Mini Chokolate Bell), en knoldfennikel og to græskar - Big Max (kæmpe, orange) og et (uspiseligt) pyntegræskar.
OG som om det ikke var nok, FIK jeg (fordi jeg bestilte før nytår) FIRE gaveposer med frø - Tagetes Erecta 'Rose d'inde', endnu et græskar, natviol og en høj, hvid skærmplante 'Ammi Majus'.

Der bliver vist ikke meget plads til gulerødder i køkkenhaven anno 2013!

Vil du også vide, hvornår der sker nyt på Fuglebjerggaard, eller have gode tilbud som det ovennævnte, så tilmeld dig Camilla Plums nyhedsbrev i øverste venstre hjørne når du klikker på linket her: http://fuglebjerggaard.dk/

P.S. Jeg ville gerne have vist billeder af de utroligt dekorative frøposer, men jeg kan stadig ikke uploade billeder fra computeren, derfor får I et billede uploaded fra bloggen. En artiskok fra 2012. Den smagte helt fantastisk.

4 kommentarer:

 1. Ja der er mange fristelser på Fuglebjerggård. Artiskok har jeg aldrig selv prøvet, så vi får vel en rapport om, hvordan det videre går?
  Du har lige inspireret mig til at lave et indlæg fra Fuglebjerggård, for der er mange spændende ting at se på!

  SvarSlet
 2. Jeg har også gode erfaringer med frø fra Fuglebjerggaard, og jeg var lige ved at springe på samme tilbud som dig mellem jul og nyt år. Men jeg skal lige have styr på min frøposebestand inden der bestilles nyt hjem.
  Artiskokker er både nyttige og fantastisk dekorative i køkkenhaven. De skal bare have godt med gødning for at blive til noget. Man kunne jo også sætte en bagerst i et af blomsterbedene, så var der pplads til flere ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Line,lyder skønt med frø fra Camilla selv har jeg fået frø fra hosta og de er pæne store nu...så jeg følger gerne dit projekt.
  Mvh. plateauet-haveliv

  SvarSlet

Tak for dine ord

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...