torsdag den 31. maj 2012

Elsker - elsker ikke?

Nogle planter er in, og andre yt. Eller?
Jeg er gået forbi marguritter mange gange, og har tænkt "ikke i min have", men forleden manglede jeg blomster til 2 krukker, og det bliver jo let temmeligt dyrt. Men i vores lokale dagligvarebutik havde de marguritter til 4,95 pr. potte. Så kan man jo købe så mange, at det bliver flot!

Når jeg kikker ned i sådan en tæt tilplantet krukke, så kan jeg alligevel ikke stå for dem. Man har vel et standpunkt, til man tager et nyt?


Og så passer de jo egentlig fint ved opgangen til den hvide og den gule have......jeg tror nok, jeg elsker dem!


5 kommentarer:

 1. Jeg kan godt li margueritter, de er som alle andre planter endnu skønnere, når der er mange af en slags, har valgt dem fra i flere år. Det skyldes at det er et stort arbejde at nippe visne hoveder af dem, når de første blomster engang begynder at visne.

  SvarSlet
 2. De sidste år er jeg også blevet glad for marguritter, men det er mest de gule.

  SvarSlet
 3. Jeg syntes Margueritter er smukke, og når de står tætte som dine ser det godt ud. 4,95 det var da et fund.

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 4. Sjovt, mit forhold til Margueritter er ligesom dit. Jeg har dog ikke nogle, men stopper op når jeg går forbi dem.....
  Jeg kommer også i tanke om Yvonnes vidunderlige pink kjole med margueritter i halsudskæringen.... ;O)

  SvarSlet
 5. Elsker! Dog uden at overdrive... Plejer at have dem i nogle hvide gamle spande, hvor de er super fine. De kan dog godt komme til at se lidt slidte og forvoksede ud hen på sommeren, men så kan man jo gøre som Claus Dalby - frem med hæksaksen og klippe dem alle ned. Det pynter, selvom det er med bævrende hjerte første gang ;-)
  De ser super flotte ud i din have
  Hilsen Susanne

  SvarSlet

Tak for dine ord

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...