torsdag den 9. februar 2012

Besøg i Claus Dalbys have # 1

Jeg vil lige sige det med det samme: Jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at gøre billederne i dette indlæg mindre - jeg sidder selv her med øjnene klistret til skærmen, og nyder detaljerne - og vi skulle jo nødig gå glip af noget, bare fordi det passer bedre til layoutet med lidt mindre billeder, vel?

Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Claus Dalby. Jeg har fulgt ham i årevis, og han har inspireret mig meget, med den overdådige, romantiske havestil, den fuldstændig gennemførte kvalitet og sikre smag - som han samtidig deler så rundhåndet med os andre.


Dagens hovedperson, omgivet af violfrøstjerner og et spændt publikum
Søndag d. 21. august 2011 var en dag, vi havde set meget frem til. Det var dagen, hvor vi var så utroligt heldige at få lov at besøge Claus Dalbys have.
Jeg har fulgt haven gennem mange år, og det var helt fantastisk pludselig at stå dér, overfor ham! Jeg følte mig ydmyg, men alligevel lykkelig over, at dette held skulle overgå netop Dennis og mig.


Den nedsænkede have


Et lille kik hen ad en af stierne
Nå ja, det var jo ikke kun os, som var der. Ca. 200 vil jeg tro, vi var, og jeg mener at have spottet Tante Tulle, Jesper fra 9haven, og selvfølgelig Tante Grøn. Hun blev fremhævet af Claus Dalby, bedt om at træde frem - og når man efterfølgende bliver klar over deres samarbejde i "Hemmelige Haver" er det jo ikke så sært!! Jeg fik ikke hilst på nogen af dem, for min gamle blog var lukket på det tidspunkt, så jeg havde ligesom ikke noget at lade dem kende mig på.


En enkel, men effektfuld, detalje
Dette var første del af min lille "føljeton" om besøget i Claus Dalbys have. Senere følger bl.a. nærbilleder af metal :o)

12 kommentarer:

 1. Skønne billeder. Hvor er i heldige, at i fik mulighed for at se Claus Dalbys have live :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig også utroligt heldig! Det var en meget stor oplevelse.

   Slet
 2. Hej Line... jeg fulgte kortvarigt med i din første blog og har nu også lagt mig som læser af din nye blog. Jeg fangede lige din overskrift om besøget hos Claus Dalby og kan fuldstændig genkende hele følelsesregistret... Jeg besøgte haven i juni og mener også jeg så Tante Grøn der, men på det tidspunkt blev hun ikke "fremkaldt". Jeg glæder mig til at læse dit næste indlæg.

  Du kan læse om mit besøg hos Claus her: http://frkanemone.blogspot.com/2011/06/besg-hos-claus-dalby.html

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til bloggen, Ulla!
   Ja, når du selv har været der, kender du følelsen. Den er svær at beskrive! At se den have IRL er helt specielt!

   Slet
 3. Hej Line.
  Åh ja det var en skøn dag ... Jeg var osse en af de heldige der var blandt de 200 i den vidunderlige have, ærgeligt at jeg ikke fik hilst på jer.
  Glæder mig til flere billeder.
  Rigtig god weekend.
  Kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en skæn dag, og vejret var helt perfekt! Tænk, hvis det havde regnet!
   Ja, det kunne have været sjovt at hilse på dig, jeg har jo fulgt din dejlige blog over et år :-)

   Slet
 4. CD är en riktig plantsman och hans trädgård har alla kvaliteter som man kan önska av en romantisk trädgård - jag har aldrig varit där IRL men följer hans arbete sedan länge och njuter av hans färg- och form-kompositioner.

  Tack för att du delar med dig av ditt besök och jag kan ju föreställa mig att detta var en riktig höjdpunkt! Ska bli trevligt att ta del av dina CD-inlägg här framöver.

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder også hans have i bøger i på TV, og det var bare helt fantastisk at være der IRL, og hilse på ham...

   Slet
 5. Tak for kigget. Vi var der selv i Juni 2011 det er en super skøn have:) Anne Gine

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak ;-)
   Haven har sikkert været en hel anden i juni - men stadig super skøn, uden tvivl!

   Slet
 6. Stort tak fordi du deler med vi andre.Hold da op al det der sket. Var selv på besøg for mange år siden. Den bliver smukkere og smukkere,håber jeg en dag får lov at se den igen.

  KH Margrethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også virkelig sjovt at se haven, og ja, det kunne da være rigtig spændende for dig at komme igen - men så heldig er man vel næppe...

   Slet

Tak for dine ord

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...