tirsdag den 17. maj 2016

Billeder fra i dag

Tiden flyver afsted, og der sker en masse i haven lige nu. Billederne her er fra i formiddag. Snart er haven åben - det glæder jeg mig til! (se mere på linket til Haveselskabets hjemmeside til venstre).

Den gule have er mest grøn lige nu - og dejligt frodig


De mange Allium er lige på spring


Her er en del skygge først og sidst på dagen - og planterne trives
Sneglene er endnu ikke kommet frem, jubi!
Pergolaen langs hønsegården

Varmen fik det hele til at eksplodere, og i løbet af den weekend hvor jeg var til Retroguldmarked i Aarhus (7.-8. maj) havde haven forandret sig, så det tog mig flere dage at nå rundt og hilse på alle de nyudsprungne... Gæslingerne kunne jeg næsten ikke kende, og børnene - de havde luget i anledning af mors dag :-)
 
For resten - jeg er også kommet på Instagram, hvor jeg hedder line_fra_dalgaarden - her er både havebilleder og opslag vedr. min anden store interesse; jagten på gode loppefund :-D  Velkommen til!

8 kommentarer:

 1. Ej Line:) vidste slet ikke det var dig !! Sikke en flot have den må jeg ud og se til åben have:) og tak for sidst!!:)
  Venlig hilsen Kirstens veninde fra retro guld :)

  SvarSlet
 2. Hihi, det er mig ;-) Selv tak for sidst - det var en rigtig dejlig weekend! Du er bare rigtig velkommen - og jeg har åben efter aftale, så bare sig til, Karina :-)

  SvarSlet
 3. Ja det var super hyggeligt:)
  Jeg håber på nogenlunde vejr i jeres åben have weekend for så kommer jeg ud !!:) det ser så spændende ud!!:) Tænker i også bor omkring Vonge!?

  SvarSlet
 4. Fedt hvis du kommer :-) Vi bor ved Kollemorten, så det er lidt længere for dig fra Vejle - tager du mon cyklen? 😊 Adressen er Kollemortenvej 55, 7323 Give 🌱

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Hej igen:)
  Ja jeg tager cyklen (har ikke bil) de lover vidst ok vejr lørdag så håber kan nå det:) smukt ser det i hvert fald ud!!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super Karina, så ses vi i morgen 😃 Rigtig god tur 🚲

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet

Tak for dine ord

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...