tirsdag den 13. november 2012

Nyt pausebillede...

 Nu har vi kikket på det samme i flere uger, så jeg syntes, der skulle et nyt billede på bloggen...
Og velkommen til de nye læsere! Hvor det glæder mig, hver gang der er én som har meldt sig på som fast læser - til og med i denne periode, hvor bloggen står temmelig stille.


 
Det er småt med indlæg i øjeblikket, og sådan må det være. Man kan ikke nå det hele, og jeg kan glæde mig over at jeg har mange gode billeder i kameraet, som "bare" mangler at blive proppet ind i computeren, sorteret og lagt på bloggen... Jeg har lovet mig selv at jeg ikke vil føle mig forpligtet til konstant at opdatere på bloggen, derfor går der i perioder langt mellem indlæggene. I andre perioder har jeg mere tid, og så er det en anden sag...

3 kommentarer:

 1. Hej! Jeg fik lige øje på din blog. Har meldt mig som fast læser og vil også sætte dig på min blogliste. Jeg har nemlig selv en haveblog. Den er helt ny, men jeg synes allerede det er ret sjovt at blogge. Jeg kikker indenfor hos dig igen :-)

  SvarSlet
 2. Hej Line,

  Har det ligesom dig med indlæg. Nu kommer jeg kun i haven i weekenden, da det ellers er for mørkt til daglig.
  Har skrevet et svar til dig på min blog vedr. baggrunden i min have
  ( en skov )
  Gitte

  SvarSlet
 3. Hej Line.
  Det lyder som en super god strategi. At blogge skulle gerne først og fremmest være for ens egen skyld, synes jeg, og det er det jo ikke, hvis man føler sig stresset over sine egne og andres forventningers pres. Når man skriver noget, når man har noget på hjerte, og også har givet sig tid til at gøre det godt, fordi man har tid til det, tror jeg på, at de der læser med også får mere ud af det.

  SvarSlet

Tak for dine ord

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...