torsdag den 26. maj 2016

ÅBEN HAVE 27. og 28. maj

De næste to dage slår vi havelågen op og byder velkommen til vores have. Vi håber at mange vil lægge vejen forbi, og forhåbentlig få inspiration med hjem.
Vi bor få km. fra Givskud Zoo - adressen er Kollemortenvej 55, 7323 Give.
Begge dage kl. 11-17, entré 20 kr. incl. kaffe.
Vel mødt!              Mange hilsner, Line

tirsdag den 17. maj 2016

Billeder fra i dag

Tiden flyver afsted, og der sker en masse i haven lige nu. Billederne her er fra i formiddag. Snart er haven åben - det glæder jeg mig til! (se mere på linket til Haveselskabets hjemmeside til venstre).

Den gule have er mest grøn lige nu - og dejligt frodig


De mange Allium er lige på spring


Her er en del skygge først og sidst på dagen - og planterne trives
Sneglene er endnu ikke kommet frem, jubi!
Pergolaen langs hønsegården





Varmen fik det hele til at eksplodere, og i løbet af den weekend hvor jeg var til Retroguldmarked i Aarhus (7.-8. maj) havde haven forandret sig, så det tog mig flere dage at nå rundt og hilse på alle de nyudsprungne... Gæslingerne kunne jeg næsten ikke kende, og børnene - de havde luget i anledning af mors dag :-)
 
For resten - jeg er også kommet på Instagram, hvor jeg hedder line_fra_dalgaarden - her er både havebilleder og opslag vedr. min anden store interesse; jagten på gode loppefund :-D  Velkommen til!

søndag den 1. maj 2016

Nye beboere på Dalgaarden

I mandags kom der to gæslinger ud af rugemaskinen. De bor i badeværelset indtil videre, og børnene har megen glæde af dem. Det er et par små frække fyre - lige så snart de har fået frisk vand i skålen hopper de op og plasker så det er en fryd!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...